talpbetét, számítógépes talpvizsgálat, építész munkák, tervezés, műszaki ellenőrzés, jóga, fényképezés

Talpbetét


A talpbetétről és a vizsgálatról

Tudta Ön, hogy:

  • ►létezik olyan talpbetét, melyet az ön lábára szabtak?

  • ►a talp nyomásponti képét számítógéppel meg lehet jeleníteni?

  • ►a talp eltéréséből számos egyéb, például gerincprobléma adódhat?

  • ►nemcsak a lúdtalp az egyetlen lábdeformáció?

Cégünk Podiart Kft.  egyik regionális partnereként számítógépes talpvizsgálatot végez, amely magába foglal egy ortopédiai és reflexológiai elemzést is. A nyomásponti kép alapján készül a személyre szóló talpbetét.

Munkánkat Kaposvárott a Kanizsai utcában, és Pécsett Uránvárosban végezzük. Csak előzetes bejelentkezés alapján várjuk az érdeklődőket.

Kaposvárott itt találnak ránk:

Kaposvár, Kanizsai u. 41.

A számítógépes talpvizsgálatról


A láb ápolása, egészségének megőrzése is legalább annyira fontos, mint bármely más szervünké, testrészünké. Általában elhanyagoljuk, pedig mondhatni tán a legfontosabb volna, melyre figyelnünk kell, hiszen a láb olyan kulcsfontosságú része a testünknek, mint a háznak az alapja, melyre biztonsággal terhelhetők az emeletek.

A számítógépes diagnosztikai eljárás egy holisztikus szemléletű orvosi munka eredménye. A talp nyomáselosztásának mérésére kidolgozott optikai eljárás, mely nagy felbontású digitális képet ad a talpról. A nyomáskülönbségek látványos színtérkép formájában jelennek meg a képernyőn, s mindez informatív és impresszionáló a talpdiagnosztika számára.

A nyomáskép alapján tájékoztatást kaphatunk a láb boltozatainak elrendezéséről, s ezzel összefüggésben az „emelet”, vagyis a mozgásrendszer és a gerinc terheltségéről
Természetesen a talpakon lévő reflexzónákra is hatással van a nyomáseloszlás. Ennek feltérképezése hozzásegít, hogy megelőzhessünk problémákat, vagy a már kialakult betegségeknél hatékonyabb gyógyítást végezhessünk.


A felvétel és elemzés alapján egyedi, egyénre szabott talpbetét készülhet, melynek gyógyító hatásáról már több tízezer páciens megbizonyosodott.

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS:

  • 06-30/642-7762
  • irk.ibolya@gmail.com